WERKEN IN EEN WINKEL

Wat is er nu fijner én gezonder dan de hele dag mogen werken tussen prachtige producten van de natuur? Het ook nog eens kunnen combineren met het inspireren en adviseren van anderen daarover! Het mogen verrijken van de levensomgeving van onze klanten! Heb je daar weleens over nagedacht? Iedere dag jouw kennis en ervaring over mogen brengen op onze klanten, om gezamenlijk te streven naar nog meer mooie producten en gezonde planten bij de mensen thuis? En dat zonder te zweven, met de mouwen opgestroopt en onze voeten in de aarde. Dat is genieten!

Intratuin heeft een stevige historie. Vanaf 1980 hebben verschillende ondernemers de handen in één geslagen omdat ze allen geloofden in één belangrijk element: samenwerken. Vanuit die gedachte is Intratuin ontstaan met een authentieke, kennisrijke en ambitieuze verkoopformule. 
Dat belangrijke element, samenwerken, zie je nog steeds overal in terug. Of je nu werkt in een grote of kleine winkel, in het oosten of het westen van het land, samenwerken doen wij met z’n allen.  

Ben jij er klaar voor?

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.