BIJBAAN/STAGE

Hé wat leuk dat jij staat te springen om bij Intratuin te komen werken.

Je werkt altijd tussen het groen
Bij Intratuin vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan jouw gezondheid en vitaliteit. Wist jij al dat werken in daglicht een positief resultaat heeft op jouw humeur? Werken in ons tuincentrum is niet alleen heel erg leuk maar zeker ook veelzijdig. Of je nu werkt achter de kassa, het magazijn, tussen de planten of in de horeca. Iedere functie in de winkel is anders maar je werkt altijd tussen het groen.

Zo leer je het snelst
Jouw taken zijn erg verschillend want met alleen maar vakkenvullen leer je niet veel vinden wij. Al vanaf dag één ben je een volwaardig lid van onze familie en krijg je alle mogelijkheden om jouw talent te ontwikkelen. Je draait meteen mee op de winkelvloer. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt op je nieuwe werkplek en kijken met je mee waar jij het beste tot je recht komt. Bij Intratuin vinden we praktijkervaring heel belangrijk en geloven we dat je het meeste leert van lekker veel doen.

"Werken op het buitenterrein vind ik heerlijk! Op het buitenterrein zorg ik ervoor dat er geen rommel op de parkeerplaatsen rondslingert en help ik klanten een handje of maak een praatje met ze. Daarnaast heb ik op verschillende afdelingen moeten bijspringen. Hierdoor leer ik veel collega's kennen en krijg ik een goed beeld van wat werken op andere afdelingen inhoudt. Lenny – medewerker buitenterrein"


Wij investeren in een duurzame relatie
We zijn een familiebedrijf en dat merk je, er staat altijd wel iemand klaar om je te helpen. Jouw leidinggevende en collega’s leren je binnen no time de fijne kneepjes van het vak en de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt het zo in de vingers. We helpen je niet alleen wegwijs maken op de winkelvloer, maar ook bij alle andere taken die horen bij jouw afdeling. Heb je de smaak te pakken? Dan kun je bij ons extra taken krijgen of kun je doorgroeien naar functies als verkoopmedewerker of teamleider. Wil je meer uren werken of juist minder in verband met je opleiding? We staan altijd voor je klaar met een passende oplossing. We investeren graag in een duurzame werkrelatie.


"Ik heb altijd al een liefde voor dieren gehad en kwam vaak in Intratuin om ze te bewonderen. Toen ik op zoek ging naar een bijbaan kwam ik automatisch hier terecht, natuurlijk op de dierenafdeling. Ik begon eerst als hulpkracht maar ben nu een vaste kracht en werk 32 uur. Ik geniet van mijn werk en vooral van de gezellige collega's die tot vrienden zijn uitgegroeid. Zaterdag na werk doen we ook altijd een klein borreltje, voor de gezelligheid. Rik – medewerker dierenafdeling"

Werken in het groen maakt gelukkig
Werken bij Intratuin kunnen we eigenlijk niet echt werken noemen. Samen met het team heb jij lol tijdens jouw diensten. Ook na werktijd heerst er in het team een familiegevoel. We werken hard en dat wordt zeker beloond. Naast een goed salaris en doorgroeimogelijkheden worden er voldoende activiteiten gepland zoals bijvoorbeeld; een bbq of etentje of actieve teamuitjes. Dit kan per vestiging verschillen. Je maakt vriendschappen op de werkvloer. Kortom; Werken in het groen maakt gelukkig!

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.