WERKEN BIJ EEN SERVICEORGANISATIE

Intratuin is een heel uniek bedrijf. Het bestaat uit een groot aantal tuincentra die eigendom zijn van zelfstandige ondernemers. Zij hebben in 1980 hun krachten gebundeld en samen de naam Intratuin gekozen. Ook hebben ze ondersteunende organisaties opgezet: onze Serviceorganisaties.

Het zijn er twee: het Intratuin Servicekantoor in Woerden en het Intratuin Groencentrum in Aalsmeer. Ze ondersteunen de vestigingen op allerlei gebieden, zodat we onze klanten optimaal kunnen ontvangen en bedienen. 

Help jij ook mee Nederland te vergroenen?  

Kom werken bij de serviceorganisatie van Intratuin
Werken bij een groene organisatie maakt gelukkig. Dat weten we bij Intratuin al langer. Want wat is er nu mooier dan op je werk mogen bijdragen aan een groenere wereld? Ga aan de slag bij een van onze serviceorganisaties en ondersteun onze winkels in hun liefde voor de natuur, sfeer en groen. Als je servicegericht bent, goed vooruit kunt denken en verantwoordelijkheidsgevoel hebt, pas je goed bij ons. Bovendien hou je van samenwerken. Want samen met je collega’s help je alle winkels met jouw expertise de Nederlandse tuinen te vergroenen.

Kom eens praten
Ben jij geïnteresseerd in mens en natuur en lijkt het je wat om de wereld elke dag een beetje groener te maken? Kom dan eens met ons praten. Of je nu een fulltime- of parttimebaan zoekt of een creatieve stage: er is van alles mogelijk bij dé groenste onderneming van Nederland!

Werken bij een groene organisatie maakt gelukkig ....

  • De wereld steeds een klein stukje groener maken. Iedere dag opnieuw.
  • Onze winkels ondersteunen in hun liefde voor de natuur.
  • Samen met je collega’s en team aan de leukste en uitdagende projecten werken.
  • Een dynamische en duurzame retailorganisatie met een goede sfeer.
  • Een fijne werkplek, waar je veel kunt leren.

 

Onze werkgeversvisie

Werkgeversvisie

Werken bij een serviceorganisatie

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.