WERKEN IN DE VERKOOP

Als je op één van onze afdelingen werkt, is eigenaarschap een belangrijke factor. Onze medewerkers voelen zich echt verantwoordelijk voor hun afdeling. Of we het nu hebben over de verkoop, bevoorrading of onderhoud. Het is jouw feestje en je krijgt van ons veel vrijheid om er een succes van te maken. Werk je bijvoorbeeld op de afdeling tuinmeubelen? Dan ben jij dé persoon die de klant én je collega’s alles kan vertellen over tuinsets, parasols, kussens of onderhoudsmiddelen. Werk je op de afdeling sfeer & interieur? Dan kunnen klanten bij jou terecht voor persoonlijk advies als het gaat om het sfeervol inrichten van een kamer, de combinatie met kamerplanten en de allerlaatste woontrends. 

Voor veel van onze assortimentsgroepen is er wel een verkoop / advies functie te vinden.
Hierbij kun je onder ander denken aan: Gereedschap & verlichting, Potterie binnen & buiten, BBQ’s, Vijvers, Dieren (Dibevo) en Hout & Bestrating.

Meer weten over onze assortimentsgroepen, klik dan op de onderstaande link.

Intratuin.nl

Werken bij Intratuin - Werken in de verkoop

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.