Kom ook werken bij:

Servicekantoor Woerden

Intratuin is een heel uniek bedrijf. Het bestaat uit een groot aantal tuincentra die eigendom zijn van zelfstandige ondernemers. Zij hebben in 1980 hun krachten gebundeld en samen de naam Intratuin gekozen. Ook hebben ze ondersteunende organisaties opgezet: onze Serviceorganisaties.

Het zijn er drie: het Intratuin Servicekantoor in Woerden, het Intratuin Distributiecentrum in Venlo en het Intratuin Groencentrum in Aalsmeer. Ze ondersteunen de vestigingen op allerlei gebieden, zodat we onze klanten optimaal kunnen ontvangen en bedienen. 
Ben je geïnteresseerd in mens & natuur en wil je je graag inzetten bij dé groene onderneming van Nederland? Dan nodigen we je van harte uit om te komen praten. Bij Intratuin hebben we fulltime- en parttimebanen en we bieden stages en seizoenswerk aan. Mogelijkheden genoeg! Maak snel kennis met onze organisatie.

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.