Kom ook werken bij:

Intratuin IJsselstein

Intratuin IJsselstein bevindt zich aan de Weg der verenigde Naties 2 in Benschop en is niet zomaar een tuincentrum. Wij zijn een gezellig en succesvol familiebedrijf waar oog is voor mensen en hun talent. Bij ons werken ongeveer 90 enthousiaste medewerkers die samenwerken in projecten en streven naar een groene, gezonde wereld.

Hier vind vind je de mooiste planten, een prachtige sfeerafdeling vol inspiratie, heerlijk eten in onze Brasserie ‘De Proeftuin’ en ook nog de leukste collega’s. Een bedrijf waarbij klantvriendelijkheid, spontaniteit en teamwork voorop staan. Je vindt bij ons altijd de nieuwste idee├źn, tips en trends voor je huis, je tuin, terras en dier. Ieder seizoen weer. Zo blijven wij voortdurend in beweging om jou de beste winkelervaring mee te geven.

Dus of je nu een mooie bos bloemen zoekt, een bijzondere kamerplant of een uitgebreide keuze uit goed tuingereedschap, wij bieden het onze klant!. Ook hebben wij een uitgebreide dierafdeling met alle benodigdheden voor je huisdier.

Waarom jij wilt werken bij Intratuin

 

Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leiding gegeven, waarbij er zeker ruimte is voor eigen ontplooiing. Iedere medewerker is waardevol voor het bedrijf, ongeacht de functie. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies.

Hiernaast hebben we ook regelmatig leuke workshops en events. Wil je als eerste kennis nemen van alle acties en opkomende activiteiten? Je kunt ons ook volgen via onze facebookpagina en op Instagram.

 

Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures voor een fulltime of parttime dienstverband. Zodra jij bij Intratuin IJsselstein aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team terecht komt met een prettige werksfeer en waarbij je - mede door je collega’s - snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie.

 

Kom jij bij ons werken?

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.