Kom ook werken bij:

Intratuin Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn bevindt zich aan De Voorwaarts 420 en is veel meer dan een tuincentrum. Onze winkel is een belevingswereld en zorgt voor nieuwe inspiratie, tips en trends voor binnen, buiten en dier, passend bij elk seizoen. In onze winkel is er voor een ieder wat wils! Ons gezellig restaurant – Eten in de Proeftuin - is een toevoeging aan het ontspannen winkelen bij ons.

Waarom jij wilt werken bij Intratuin

Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote oprechte glimlach. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies.

Binnen het team gaan we respectvol met elkaar om. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leidinggegeven, waarbij er ruimte is voor eigen ontplooiing binnen de sectoren huis, tuin, winkel, horeca en logistiek.

Zoek jij een nieuwe baan en ben je flexibel inzetbaar? Wij hebben regelmatig vacatures voor vol- of deeltijd dienstverband. Zodra jij bij Intratuin Apeldoorn aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team komt met een prettige werksfeer en waarbij je  mede door je collega’s, snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie. Ben je enthousiast solliciteer dan snel!

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.