Kom ook werken bij:

Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius bevindt zich aan Spaarneweg 251 en is veel meer dan een tuincentrum. Onze winkel is een belevingswereld en zorgt voor nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin en dier, passend bij elk seizoen. In onze winkel is er voor een ieder wat wils! Of je nu een bosje bloemen wilt, een bijzondere kamerplant, een prachtige vaste plant voor in je tuin of perkgoed. Wil je een onderscheidende pot, specifieke potgrond, of een uitgebreide keuze uit goed tuingereedschap, wij in Cruquius bieden het aan onze klant. Van Tuinmeubelen tot Kerst, van sfeervol interieur assortiment in verschillende stijlen tot je barbecue en tuinhaard. Ons gezellige restaurant “Eten in de Proeftuin” is een toevoeging aan het ontspannen winkelen bij ons.

Check onze vacatures

Waarom jij wilt werken bij Intratuin

 

Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote oprechte glimlach. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies.

 

Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leidinggegeven, waarbij er ruimte is voor eigen ontplooiing. Of je nou in de winkel gaat werken als verkoopmedewerker, magazijnmedewerker, verkoopspecialist, vakantiekracht of bloemist.

 

Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures voor fulltime of parttime dienstverband. Zodra jij bij Intratuin Cruquius aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team komt met een prettige werksfeer en waarbij je - mede door je collega’s - snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie. Kom jij bij ons werken?

Dit zijn onze kernkwaliteiten.

Herken jij jezelf?

Gedreven

GEDREVEN

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf. We pakken door. Met ongelofelijk veel plezier en een flinke dosis motivatie gaan wij tot het uiterste. Wij denken in oplossingen, werken vanuit ons hart en brengen ons enthousiasme graag over op anderen.

Authentiek

AUTHENTIEK

Wij hebben een eigen persoonlijkheid en durven onszelf te zijn. Creatief, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs. We mogen dan wel marktleider zijn, maar wij blijven met onze voeten in de aarde staan. Van vakidioot tot creatieveling, iedereen met een passie voor groen wordt met open armen ontvangen.

Samenwerken

SAMENWERKEN

Daar zijn wij kampioen in. Dagelijks wordt er gewerkt aan de mooiste en meest creatieve projecten. Maar nooit alleen. We bundelen de krachten en talenten van onze medewerkers en gaan door tot we onszelf hebben overtroffen. Vervolgens vieren we het succes.

Gastgericht

GASTGERICHT

Iedere klant zien wij als een kans. Een kans om verwachtingen te overtreffen met verrassende combinaties en frisse ideeën. Dat zit in onze genen. En dat doen we met een hele brede en gemeende glimlach. Vanuit ons groene hart, voor een groenere wereld.

Vakmanschap

VAKMANSCHAP

Wij zijn gepassioneerde vaklieden. Echte kenners met een bak aan ervaring. Daarnaast ontgaat ons geen enkele trend en bewegen we mee naar de toekomst. Zo geven wij onze kennis ook graag door aan onze nieuwe talenten.

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. De belangrijkste schakel!

Bekijk onze vacatures