Kom ook werken bij:

Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius bevindt zich aan Spaarneweg 251 en is veel meer dan een tuincentrum. Onze winkel is een belevingswereld en zorgt voor nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin en dier, passend bij elk seizoen. In onze winkel is er voor een ieder wat wils! Of je nu een bosje bloemen wilt, een bijzondere kamerplant, een prachtige vaste plant voor in je tuin of perkgoed. Wil je een onderscheidende pot, specifieke potgrond, of een uitgebreide keuze uit goed tuingereedschap, wij in Cruquius bieden het aan onze klant. Van Tuinmeubelen tot Kerst, van sfeervol interieur assortiment in verschillende stijlen tot je barbecue en tuinhaard. Ons gezellige restaurant “Eten in de Proeftuin” is een toevoeging aan het ontspannen winkelen bij ons.

Waarom jij wilt werken bij Intratuin

 

Voeten in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote oprechte glimlach. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies.

 

Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leidinggegeven, waarbij er ruimte is voor eigen ontplooiing. Of je nou in de winkel gaat werken als verkoopmedewerker, magazijnmedewerker, verkoopspecialist, vakantiekracht of bloemist.

 

Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures voor fulltime of parttime dienstverband. Zodra jij bij Intratuin Cruquius aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team komt met een prettige werksfeer en waarbij je - mede door je collega’s - snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie. Kom jij bij ons werken?

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.