Scoor een boom van de baas

Gratis groen bij je nieuwe groene baan:

Scoor een boom van de baas

Een duurzaam extraatje voor elke nieuwe werknemer waarmee we Nederland groener maken, al vanaf je eerste werkdag. Wil je ook een boom? En een baan? En samen verder groeien?

Zoek jij de allergroenste baan van Nederland?

Kom werken bij Intratuin!

Intratuin’s missie is om mensen dichterbij een natuurlijke manier van leven te brengen. Met voldoende groen, frisse lucht, ontspanning, rust en mooie dingen om je heen. Klinkt dat als iets waar jij óók blij van wordt?
Dan zijn we op zoek naar jou! Je krijgt als gloednieuwe werknemer direct een boom, kamerplant of heester cadeau - zo start je direct met vergroenen!

In een winkel

Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en is tijdens ieder seizoen een feestje
om doorheen te wandelen. Je bent er omgeven door planten én collega's met een groen hart en je helpt stukje bij beetje de Nederlandse tuinen te vergroenen. Als dit ook jouw passie is, dan ga je vast heel gelukkig worden van werken in een van onze winkels!

Bij de serviceorganisatie

Jouw werkplek – of het nu het servicekantoor in Woerden of Aalsmeer is – is licht en open, er zijn véél planten aanwezig en het koffiezetapparaat is nooit ver weg. Wij zorgen natuurlijk voor alles dat nodig is om je werk goed te kunnen doen, we hebben een fietsplan (lekker groen!) en je krijgt maar liefst 31 vakantiedagen, niet geheel onbelangrijk.
We denken ook met je mee: woon je niet om de hoek en wil je wel heel graag bij ons aan de slag? We hanteren een ruime reiskostenvergoeding. En als je het fijn vindt om een paar dagen in de week vanuit huis te werken, is dat geen enkel probleem (mits het in je functie kan uiteraard).

Sounds good?

 

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen.

De belangrijkste schakel!

Over Intratuin

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, zijn er 69 vestingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland) en worden allemaal geleid door familiebedrijven.

Daarnaast is er het servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Den Bosch en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer.

Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Dit zijn onze kernkwaliteiten.

Herken jij jezelf?

Gedreven

GEDREVEN

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf. We pakken door. Met ongelofelijk veel plezier en een flinke dosis motivatie gaan wij tot het uiterste. Wij denken in oplossingen, werken vanuit ons hart en brengen ons enthousiasme graag over op anderen.

Authentiek

AUTHENTIEK

Wij hebben een eigen persoonlijkheid en durven onszelf te zijn. Creatief, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs. We mogen dan wel marktleider zijn, maar wij blijven met onze voeten in de aarde staan. Van vakidioot tot creatieveling, iedereen met een passie voor groen wordt met open armen ontvangen.

Samenwerken

SAMENWERKEN

Daar zijn wij kampioen in. Dagelijks wordt er gewerkt aan de mooiste en meest creatieve projecten. Maar nooit alleen. We bundelen de krachten en talenten van onze medewerkers en gaan door tot we onszelf hebben overtroffen. Vervolgens vieren we het succes.

Gastgericht

GASTGERICHT

Iedere klant zien wij als een kans. Een kans om verwachtingen te overtreffen met verrassende combinaties en frisse ideeën. Dat zit in onze genen. En dat doen we met een hele brede en gemeende glimlach. Vanuit ons groene hart, voor een groenere wereld.

Vakmanschap

VAKMANSCHAP

Wij zijn gepassioneerde vaklieden. Echte kenners met een bak aan ervaring. Daarnaast ontgaat ons geen enkele trend en bewegen we mee naar de toekomst. Zo geven wij onze kennis ook graag door aan onze nieuwe talenten.

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. De belangrijkste schakel!

Bekijk onze vacatures